Sklolaminátové pádlo Kiboko

Sklolaminátové pádlo Kiboko je velmi kvalitní, lehké a pružné celokompozitové pádlo s klidným záběrem, určené pro sportovně orientované paddleboardisty
Hmotnost:
730 g
Minimální délka:
172 cm
Maximální délka:
220 cm
Žerď:
100% sklolaminát
List:
100% sklolaminát
Plocha listu:
520 cm2 / 81 sq. Inch
Umístění do batohu:
ANO

Trojdílné sklolaminátové pádlo Kiboko se sklolaminátovým listem – nastavitelné celokompozitové pádlo nejvyšší kvality je určeno pro sportovně orientované paddleboardisty. Pádlo je velmi lehké, a proto je ideální volbou pro ženy, juniory a jezdce do 75 kg. Ergonomická hlava pádla ve tvaru „T“ umožňuje maximální přenos sil při jízdě na divoké vodě nebo ve vlnách. Pružnost sklolaminátové žerdi zmírňuje zatížení ramenního kloubu a zvyšuje jízdní komfort a dynamiku pádlování.

Šikmý řez spoje třídílného sklolaminátového pádla minimalizuje možnost vůle spoje a zvyšuje jeho pevnost.

Trojdílné sklolaminátové pádlo lze pohodlně umístit do jakéhokoliv batohu KIBOKO.

UPOZORNĚNÍ:

Při nastavování délky pádla se ujistěte, že je horní část trubky s hlavou dostatečně zasunutá (min. 12 cm) ve středovém dílu pádla. Neprodlužujte pádlo nad označení „MAX“, předejdete tak možnému poškození plastové spojky nebo středové sklolaminátové trubky.

Celokompozitová pádla Kiboko díky své nízké hmotnosti plavou na hladině, proto není nutné používat nosné plováky na žerdi, jako doporučujeme začátečníkům u těžších pádel s plastovým listem.

Přestože se jedná o velmi odolná pádla, doporučujeme u celokompozitových pádel používat při transportu obal na pádlo, popřípadě alespoň na list pádla.